What's new?

Pagnotta Genk, het bekende Genkse familiebedrijf uit de automotive sector kondigt een groot samenwerkingsplan aan met 3 grote, vernieuwende spelers op de automobielmarkt. Het sierlijke merk Omoda, het avontuurlijk geörienteerde Jaecoo en mondaine Exlantix zullen binnenkort officieel voorgesteld worden en te zien zijn in de showrooms te Genk!


Klik hier voor meer info!

FIAT heeft onlangs de nieuwe 500X Hybrid (en Tipo Hybrid) geïntroduceerd, waarmee de elektrificatie van zijn gamma is voltooid. Dit programma begon met de 500 Hybrid en de Panda Hybrid, en werd voortgezet met de New 500, die beide voorzien zijn van een elektromotor.


Klik hier voor meer info!

Omoda, Jaecoo en Exlantix; Zo heten de drie merken die reeds wereldwijd hun capabiliteiten en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben bewezen en in 2024 ook zullen meespelen op de Belgische markt.

Als dochtermerken van het "Chery" concern, een van de grootste auto exporteurs wereldwijd gingen zij de partnership aan met Pagnotta en beloven deze merken om een nieuwe, frisse wind te laten waaien in de Belgische automotive wereld.

Klik hier voor meer info!

Abarth gaat een nieuw tijdperk in met de lancering van de Nieuwe Abarth 500e om haar modellengamma te verrijken en gaat eveneens Brazilië binnentreden met de succesvolle lancering van de Nieuwe Abarth Pulse.


Klik hier voor meer info!

Vanaf vandaag is de nieuwe Avenger, Jeeps eerste volledig elektrische SUV te bestellen bij de Jeep-showrooms. Het nieuw model heeft al een zeer succesvolle pré-reserveringsfase doorlopen. Nog een verheugend resultaat voor een model dat sinds zijn lancering alle grenzen heeft doorbroken en een echte authentieke uitdrukking van de houding van een merk dat van oudsher gewend is om elke uitdaging aan te gaan en nieuwe mijlpalen en records te bereiken.


Klik hier voor meer info!

De komst van de Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 betekent het sluitstuk van het Tonale-gamma, het model waarmee het merk de wereld van de elektrificatie betrad en toch trouw bleef aan zijn Italiaanse sportieve DNA dat in 1910 werd opgericht. De nieuwe versie is de top van het gamma en opent een nieuw hoofdstuk in de metamorfose van Alfa Romeo, omdat hij maximale efficiëntie en sportiviteit combineert: meer dan 80 km in de stadscyclus, 600 km in de totale cyclus en een uitstoot van 26 g/km.


Klik hier voor meer info!

Vandaag onthulde Antonella Bruno, Hoofd van Jeep® voor Europa, de nieuwe Compass, de eerste nieuwe SUV van Jeep die in Europa wordt gelanceerd onder de vlag van de Stellantis Group. De lancering is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het merk over de hele wereld en in Europa!


Klik hier voor meer info!

De bestellingen voor de nieuwe Fiat Tipo City Sport, de nieuwe versie van het model met een aantrekkelijk design, de beste veiligheids- en infotainmentsystemen en een gamma efficiënte en milieuvriendelijke motoren, zijn nu geopend.


Klik hier voor meer info!

Onze compacte & iconische stadswagen, de Fiat 500 had recentelijk wat te vieren! Het 2.500.000ste exemplaar rolde namelijk van de band in de productiefaciliteit in Tychy, Polen. 


Uiteraard moet het succes van deze kleine wagen met grootse mogelijkheden & historische waarde uitbundig gevierd worden!

Klik hier voor meer info!

80 jaar Jeep, dat moet uiteraard gevierd worden!
Daarom lanceert het premium merk met de "7 Slots" in de grille een hele reeks nieuwe edities waarvan ook u kan meegenieten!


Ontdek de nieuwe Wrangler 80th Anniversary of de nieuwe Renegade 80th Anniversary vandaag nog en geniet van verrassende pakketdeals!

Klik hier voor meer info!

Op zondag 18 april, ter gelegenheid van de Grote Prijs van Imola, maakt de Alfa Romeo Giulia GTAm zijn debuut op de Italiaanse en internationale scène in het bijzijn van vedetten Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi.


De Alfa Romeo Giulia GTAm, voor het eerst te zien in zijn definitieve rode kleurstelling, zal de ster zijn op het circuit.


Klik hier voor meer info!

Een opvallende en sportieve look, een uitlaatsysteem dat prestaties evoceert en een interieur dat zowel stijlvol als temperamentvol is. Elk seizoen slaagt Abarth erin zich te vernieuwen.


In 2020 kende het merk een jaar van sportief en commercieel succes, met de lancering van twee nieuwe speciale series - de 595 Monster Energy Yamaha en de 595 Scorpioneoro.


Klik hier voor meer info!