Accessoires & Merchandising.
Kies uw merk:

Introducing:



Lifestyle by Pagnotta

Cucinare con passione !

Pagnotta presenteert U geregeld een nieuwe Italiaanse specialiteit!


Maak de tafel alvast klaar, deze keer leren we hoe u een heerlijke pasta met tonijn op tafel kan toveren, een gegarandeerde culinaire favoriet die iedereen wel weet te smaken!


In de video hieronder tonen we hoe je aan de slag kan!

Informazioni:

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • Tijd om voor te bereiden: +- 10 min
  • Tijd om te koken: +- 15 min
  • Hoeveelheid: voor 4 personen
  • Prijs: laag

Ingredienti:

  • 320gr Mezze Maniche Rigata pasta
  • 400gr Tomatenpuree
  • 1 Takje peterselie
  • Zout naar smaak
  • 15gr Anchovis in olie
  • 250gr Tonijn in olie
  • 1 Teentje look
  • 1 verse chilipeper
  • 3 el Extra virgen olijfolie

Metodo:

(Alle stappen worden getoond in bovenstaande video)


Breng eerst voldoende zoutwater aan de kook om de pasta te koken.


Pel hierna het teentje look en laat het bruin bakken in een pan met een bodempje olijfolie, haal de look hierna terug uit de pan.


Giet de anchovis af en laat deze in de olie garen met een beetje kookwater van de pasta. Voeg daarna de verse chilipeper toe in reepjes. De hoeveelheid pitjes die toegevoegd worden aan het geheel bepalen hoe pikant je de pasta wil maken.


Terwijl de ingredi├źnten heerlijk hun smaak aan elkaar afgeven haal je de tonijn alvast uit de olie zodat deze een beetje kan drogen. Hierna mag deze ook in de pan gelegd worden. Laat het een beetje garen en voeg daarna een beetje zout kookwater toe van de pasta.


Voeg hierna de tomatenpuree toe en laat dit koken voor een tiental minuten. Gedurende deze tijd kan de pasta gekookt worden in het zoutwater. Zodra die al dente is mag deze toegevoegd worden aan de saus.


Na enkele minuten mogen er zout, peper en versneden peterselie aan toegevoegd worden naar smaak. De pasta met tonijn is klaar!

Buon appetito!