Passie voor het automobiel over de generaties.

Ons verhaal.


Het verhaal van het Familiebedrijf Pagnotta kan teruggeleid worden naar het jaar 1959 toen N. Pagnotta het bedrijf in Eisden oprichtte.

Wat begon als een kleine onderneming begon al snel uit te bloeien tot een snelgroeiend bedrijf in het Limburgse Maasland door de passie en waarde die mijnheer Pagnotta en zijn familie aan hun diensten hechten.


Al gauw werd duidelijk dat het bedrijf, waarin inmiddels ook door de kinderen werd meegeholpen, zich zou gaan specialiseren in Italiaanse wagens en wierpen zij zich op als belangrijkste verdeler van Alfa Romeo in Limburg en ver daarbuiten.


Na de intrede van de tweede generatie heeft inmiddels ook al de derde generatie haar intrede in het familiebedrijf gemaakt.
Deze manier van werken, het familiale aspect van een bedrijf en de persoonlijke touch die er wordt gegeven aan de service bij Pagnotta maakt voor veel klanten nog steeds het verschil.


Vandaag telt onze onderneming 3 individuele vestigingen, naast de oorspronkelijke vestiging te Eisden-Maasmechelen met de carrosserieafdeling hebben wij nu ook vestigingen te Genk op de Henry Fordlaan en te Maasmechelen op de Rijksweg.


Naast het legendarische merk Alfa Romeo, dat in kennerskringen automatisch al sinds 1968 gekoppeld wordt aan de naam Pagnotta

bieden wij vandaag de dag ook als onafhankelijke dealer alle andere brands van de Fiat groep aan.

Zo kan u bij ons ook terecht voor de merken Fiat, Jeep & Abarth.

In 2024 nam het verhaal van Pagnotta een nieuwe wending, toen er besloten werd om een partnership aan te gaan met een van 's werelds grootste exporteurs van personenwagens: de "Chery" group.


Om onze klanten nog beter te kunnen begeleiden in hun proces en een waaier van mogelijkheden aan te bieden zijn wij fier om als eerste dealer in België ook de brands Omoda, Jaecoo en Exlantix te kunnen gaan aanbieden.Al sinds onze oprichting staat onze familiale aanpak waarin de klant centraal staat bij ons op de eerste plaats.
Onze knowhow, moderne instellingen en ruime voorraad in al onze merken voor zowel nieuwe als tweedehands en classic cars zijn eveneens onze kracht.


Wees welkom in onze showrooms, wij nodigen u alvast van harte uit voor een heerlijke kop Italiaanse koffie!