Pechverhelping 24/7.

Deze bijstand geldt voor ieder nieuw verkocht voertuig en neemt aanvang de dag van de eerste inschrijving (zie inschrijvingsbewijs) of de datum van indienststelling demo als het om een demo-voertuig gaat, met een looptijd van 2 jaar.

Voor verdere uitleg raadpleeg de bijlage van het instructieboekje.

Nuttige nummers :

  • FIAT Camper          +32 (0)800 55 444 (BE)

  • FIAT                      +32 (0)800 55 111 (BE)

  • Abarth                   +32 (0)0800 55 777 (BE)

  • Alfa Romeo            +32 (0)800 55 666 (BE)

  • Lancia                    +32 (0)800 55 333 (BE)

  • JEEP                      +32 (0)0800 55 888 (BE)

Uitbreiding van deze waarborg is mogelijk met een max. looptijd van 5 jaar en indien afgesloten binnen de 2 jaar na eerste indiensttreding.

Carrosserieherstellingen.

Wij zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen en handelen de factuur rechtstreeks met hen af.

U brengt het voertuig binnen voor expertise, wij maken samen met u de afspraak met de expert en u kan het voertuig achterlaten voor herstelling of brengt het binnen op een later afgesproken tijdstip.

U krijgt van ons gratis een vervangingswagen voor de duur van de herstelling.


Maak een afspraak


Actieve receptiedienst.

Alvorens een technieker de auto naar de werkplaats rijdt, neemt u samen met de receptionist(e) in een daarvoor voorziene ruimte even de tijd om de werkopdracht te overlopen . 


Dit stelt u o.a. in de gelegenheid om visueel  de bandenslijtage of andere noodzakelijke werkzaamheden zelf vast te stellen.


Telefonisch contact met de receptie kan op weekdagen
via: 089 / 30 49 30 (optie 1)


Neem contact met ons op.

Verkoop originele onderdelen.

Uw auto is voorzien van onderdelen die voldoen  aan de strengste opgelegde normen.

Om de veiligheid, de prestaties, het rijplezier te garanderen rijken wij u enkel onderdelen die kwalitatief erkend worden door de fabrikant aan.

Niet - erkende onderdelen die niet voldoen aan de normen voorgeschreven door de constructeur kunnen aanleiding geven tot verlies van de waarborg.


Neem contact met ons op


Bandenservice.

Grote voorraad van zowel zomer - als winterbanden.

Verkoop, uitlijnen, herstellen , plaatsen , balanceren en stockeren van uw zomer- en winterbanden aan UITERST VOORDELIGE PRIJZEN en dit voor al onze merken.

Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde prijzen van onze winterkits.


Maak snel een afspraak.


Een financiering op maat, ook voor uw wagenpark!

Voor iedere aankoop, nieuw of tweedehands, bieden wij een voordelige financiering op maat, met of zonder restwaarde. U bepaalt het maandelijks budget, wij zorgen voor de aangepaste financiering.

Overweegt u een fleet-aankoop? wij komen met een voorstel dat past in uw budget.

Quick service.

Voor kleinere herstellingen die niet meer dan een half uur in beslag nemen kan u bij ons terecht zonder afspraak. Wij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt.


Spring dus gerust even binnen!

Aircoservice.

Voor een optimale werking is het aanbevolen het airconditioningsysteem voor aanvang van de zomer te laten nakijken op druk en eventuele lekkage.

Deze controle neemt weinig tijd in beslag en zorgt ervoor dat uw airco optimaal werkt.

Opsporen van eventuele lekken kan dan eenvoudiger.

Wachten tot de airco niet meer werkt brengt meestal onnodige kosten met zich mee, zoals bijvoorbeeld een vastgelopen aircopomp of verlies van de volledige koelvloeistof.

 Dit kan best vermeden worden door een tijdige controle.

Onderhoud & Herstellingen

U kan ons gerust uw auto toevertrouwen.Wij houden ons aan de voorschriften opgelegd door de constructeur en dit al meer dan 50 jaar!


Ons personeel geniet daarenboven van een permanente bijscholing volgens de fabrieksnormen.


Na afspraak via de receptie brengt u de auto binnen en u maakt gebruik van onze moderne  en gemakkelijke wachtruimte (zithoek,wifi, TV, drank,koffie,…) ofwel neemt u ontvangst van het eerder gereserveerde vervangingsvoertuig  (bedrag 30 euro z.Btw) of gratis fiets.


U kan ook een afspraak maken via onze website.


Accessoires & Merchandising.

Verjaardags-of Kerstcadeautje ?  Wees origineel.  Wij beschikken over een uitgebreid gamma van merkgebonden accessoires, gaande van sleutelhangers tot fietsen voor alle leeftijden.


Voorruit herstellen of vervangen

Zowel herstelling als vervanging en dit met originele onderdelen. Vergeet niet dat er verschillende keuzes in voorruiten bestaan, wij plaatsen enkel erkend glaswerk zodat u zorgeloos en zelfverzekerd de baan op kan.

Maak een afspraak.