click here Fiat

Fiat 500 familie 3 miljoen keer verkocht in Europa

 

De drie miljoenste auto van de 500-familie die in Europa werd verkocht, was een nieuwe en exclusieve Fiat 500C. Hij vestigt opnieuw een record voor het succesvolle gamma dat het publiek voor zich wist te winnen met de iconische Fiat 500, de veelzijdige 500L, ideaal voor jonge gezinnen, en de 500X, de typisch Italiaanse cross-over. Van de Fiat 500 familie wordt 62% buiten Italië verkocht. Toch blijft Italië de grootste markt, gevolgd door Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en Spanje. 

Vandaag de dag zet de Fiat 500 opnieuw een stap voorwaarts met de lancering van belangrijke updates, zoals de twee nieuwe topversies Star en Rockstar. De nieuwe 500X staat eveneens in de schijnwerpers. Hij werd in september vorig jaar volledig opgefrist en voorzien van een nieuwe 3- en 4cilindermotor; de efficiënte en innovatieve FireFly Turbo 1.0 en FireFly Turbo 1.3 motor. De 500X is in zijn segment in Italië de onbetwiste marktleider en staat al sinds zijn lancering in 2014 onafgebroken in de Europese top tien. 
De comfortabele 500L, die perfect beantwoordt aan de behoeften van moderne gezinnen, vult de 500-familie perfect aan. Dit model, dat in 2017 werd vernieuwd, belichaamt als geen ander het ‘Cool & Capable'-concept door de iconische 500-stijl te combineren met een uiterst functioneel Italiaans design. Zijn geheim? Nog meer ruimte, meer technologieën en een uitgesproken persoonlijkheid.