click here Fiat

Fiat 500 Deezer: De kleinste concertzaal ter wereld

Met de nieuwe Fiat 500 Deezer creëert Fiat de kleinste concertzaal ter wereld!
De meest compacte geconnecteerde auto wordt nu ook de meest muzikale auto dankzij de nieuwe speciale serie Fiat 500 Deezer!

Een super-uitgeruste speciale serie: met de systemen Beats Audio en UconnectTM LIVE als standaarduitrusting
Een gratis abonnement op de diensten Deezer Premium+ gedurende 4 jaar !
Een beperkte serie op 250 exemplaren
EXCLUSIEF: Tijdens het Salon van Brussel 2017 zullen op de Fiat-stand concerten worden georganiseerd in de wagen !
Foto's in hoge resolutie beschikbaar op: http://217.64.244.103/files/1O70U03VDTEVOOZFHVU0IXO7ONS8BF.zip

Met de 500 heeft Fiat het concept van de auto volledig gerevolutioneerd. De Fiat 500 is een echt icoon in het segment van de compacte modellen, hij geeft als het ware een verjongingskuur aan de autosector door zijn "on board" technologie, zijn fris design, zijn milieuvriendelijke motoren, zijn veiligheidsniveau aan de top van zijn categorie en zijn ontelbare personalisatiemogelijkheden !

Uw Fiat 500, uw muziek : dankzij Deezer !

In 2017 is de Fiat 500 jonger dan ooit en hier is het bewijs ! Met de nieuwe Fiat 500 Deezer  (beschikbaar als berline en cabriolet) kan de koper luisteren naar alle mogelijke muziek die hij of zij wenst, gratis aangeboden gedurende vier jaar, met Deezer Premium+ !

De Fiat 500 past zich aan elke vorm van persoonlijkheid aan, Deezer is zijn equivalent op het vlak van muziek. Deezer staat voor alle mogelijk muziek : uw muziek, de muziek van anderen, de muziek die u wordt aanbevolen en deze die u deelt met anderen ! De muziek vergezelt u waar dan ook, en altijd. Albums, artiesten, nieuwigheden : u vindt alles wat u zoekt in de muziekcatalogus van Deezer die meer dan 40 miljoen titels bevat. Deezer herkent uw muzikaal DNA op basis van uw favoriete muziek, uw playlists, maar ook via editoriale aanbevelingen afkomstig van waar ook ter wereld. Deezer is uw muziek, uw ritme en is altijd beschikbaar op welk moment dan ook via PC, tablet, audio- en Smart TV-toestellen... U hoeft enkel op 'play' te drukken !

Naar aanleiding van het Salon van Brussel 2017 hebben Fiat en Deezer de handen in mekaar geslagen om een unieke nieuwigheid aan te bieden op de markt : de Fiat 500 Deezer ! Deze exclusieve serie is beperkt tot  250 exemplaren !

De Fiat 500 Deezer is gebaseerd op de reeds ultra-compleet uitgeruste Fiat 500 Lounge, en voegt daar volgende uitrusting aan toe :

  • Een systeem Beats Audio

  • Een systeem UconnectTM LIVE 7'' met navigatie

  • Een abonnement Deezer Premium+ gedurende 4 jaar

  • 15 duim alu velgen «diamond»

  • Laterale beschermingsstrips met geïntegreerd 500 logo

  • Een «Deezer» badge op de centrale stijl van de auto

De Fiat 500 Deezer is beschikbaar in twee koetswerkkleuren : zwart of wit ! Deze is beschikbaar vanaf €16.290 (Fiat 500 Deezer 1.2 l 69 pk).

Ter lancering van deze speciale serie hebben FCA Belgium en Deezer een animatie voorzien gedurende het Salon van Brussel 2017!  Op de Fiat-stand (in Paleis 5) zullen live-sessies worden georganiseerd vanuit de kleinste concertzaal ter wereld.