click here Fiat

Jeep Renegade Downtown

Het stadsleven was de inspiratiebron van de speciale serie Renegade Downtown, een nieuwe versie van het meest compacte Jeep®-model en beschikbaar in de showrooms vanaf september 2016. Nieuwe speciale serie « Downtown » ontwikkeld voor de Jeep® Renegade

- Een complete standaarduitrusting en een trendy look
- Een beperkte serie van 125 exemplaren
- Beschikbaar vanaf september 2016, prijzen starten vanaf €18.990

Een ware combinatie van prestaties, technologie en persoonlijkheid, het is een echte Jeep®, perfecte geschikt voor de stad. Hij biedt een kosmopolitisch temperament met een zeer trendy look, geschikt voor de stad als speelterrein en perfect in lijn met het DNA van het merk. Downtown, het gaat om een atmosfeer, een levensstijl, volledig in lijn met de spirit van de speciale serie Renegade Downtown.

Met reeds meer dan 3.000 inschrijvingen in België en Luxemburg sedert zijn lancering in eind 2014, kunnen we stellen dat de Jeep® Renegade een meer dan succesvol onthaal kende op onze markt. Voortbouwend op dit succes is het gamma een nieuwe serie rijker, « Downtown », beperkt op 125 exemplaren.

Deze nieuwe variant onderscheidt zich van andere Renegade's door specifieke esthetische details die hem een uitgesproken sterke persoonlijkheid geven. Wij noteren onder andere de specifieke 18'' velgen met vijf spaken in glanzend zwarte afwerking, een mat radiatorrooster waarvan de omlijsting eveneens in glanzend zwarte kleur werd afgewerkt, evenals het logo Jeep®, dat verschijnt op de motorkap en koffer, en het Renegade-logo op de flanken. De longitudinale dakrails zijn afgewerkt in een antracietgrijze matte tint. Een exclusieve « Downtown » badge werd op de kofferklep aangebracht.

Qua interieur onderscheidt de nieuwe Jeep® Renegade Downtown zich door een exclusieve binnenruimte in zwarte kleur, een stoffen « Premium » bekleding met Jeep® logo en afwerkingsdetails met glanzend zwarte accenten.

Maar nog belangrijker is dat de Jeep® Renegade Downtown over een zeer volledige basisuitrusting beschikt, met onder meer : automatische airconditioning, parkeersensoren achteraan, snelheidsregelaar, mistlichten, een met leder bekleed stuur, als ook het multimediasysteem met aanraakscherm Uconnect Live 5'' met Bluetooth en connecties USB en AUX.

Vier kleuren zijn beschikbaar : rood Colorado, wit Alpine White, grijs Granite Crystal en zwart Carbon Black. Verschillende opties kunnen worden toegevoegd aan de rijke standaarduitrusting van deze Renegade : het navigatiesysteem GPS Uconnect 5'', het Function Pack, een rokerskit, een in de hoogte regelbare laadvloer en een reservewiel.

De nieuwe Jeep® Renegade Downtown wordt aangeboden met de benzinemotor 1.6 E.torQ (110 pk) en de 1.6 MultiJet II (115 pk) dieselmotor. Deze twee motoren zij voorzien van het systeem Start&Stop.

Copyright by http://www.jeeppress-europe.be