click here Fiat

Nieuwe Alfa Romeo Giulietta

Familie-feeling : het design van de nieuwe Giulietta is thans in lijn met dit van de nieuwe Alfa Romeo Giulia.
Nog sportiever : nieuwe esthetische details en het nieuwe pack Veloce beschikbaar op alle versies benzine en diesel.

Nieuwe versie turbodiesel 1.6 JTDm 120 pk uitgerust met de transmissie Alfa TCT : CO² uitstoot van 99g/km.
Een met de buitenwereld verbonden voertuig dankzij de diensten van het systeem Uconnect LIVE.
Een zeer georganiseerd gamma : drie uitrustingsniveaus (Giulietta, Giulietta Super en Giulietta Veloce), twee nieuwe uitrustingspacks (Veloce en Lusso), acht motorisaties, 11 koetswerkkleuren (waarvan zeven die gedeeld worden met de Giulia) en twaalf verschillende modellen van lichtmetalen velgen 16'' en 18'' met drie exclusieve designs.

Om zijn rol in het segment van de sportieve berlines nog kracht bij te zetten, wordt de Alfa Romeo Giulietta opgefrist met een nog meer uitgesproken sportief karakter, nieuwe en specifieke designelementen en een uitgesproken familie-feeling met de fascinerende Alfa Romeo Giulia, de wagen die op de beste manier de slagzin van het merk verwoordt : « la meccanica delle emozioni ».

De nieuwe Alfa Romeo Giulietta is beschikbaar met belangrijke innovaties, zoals de nieuwe motor 1.6 JTDm 120 pk gekoppeld aan de transmissie Alfa TCT of met zeer gebruiksvriendelijke services van het systeem Uconnect LIVE. Meer nog, de organisatie van het gamma volgt een rationele logica, met drie uitrustingsniveaus (Giulietta, Giulietta Super en Giulietta Veloce), twee uitrustingspacks (Veloce en Lusso) en negen motorisaties (benzine en diesel), op die manier dat de klant op een eenvoudige manier de versie kan kiezen die het beste beantwoordt aan zijn noden, en daarbovenop de wagen kan personaliseren met uitrustingen en accessoires in lijn met zijn wensen.

De nieuwe versie uitgerust met de turbo diesel 1.6 JTDm 120 pk, gekoppeld aan de automatische transmissie TCT, combineert de voordelen van een gereputeerde turbo dieselmotor aan het gebruikscomfort van een automatische transmissie die geprezen wordt om zijn reactiviteit, efficiëntie en rijplezier. De nieuwe Alfa Romeo Giulietta biedt uitstekende prestaties - een topsnelheid van 195 km/h, een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 10,2 seconden - dit alles in lijn met het hoogste respect voor het leefmilieu met een gemiddeld verbruik van 3,5 l/100 km en een CO² uitstoot van 99 g/km in gecombineerde cyclus en in ECO-versie.

Het systeem Uconnect beschikbaar met de dienstenLIVE

Het innovatieve systeem Uconnect (met een scherm van 5'' of 6.5'') bevindt zich op harmonieuze manier in het midden van de boordplank. Dit multimediasysteem beschikt over een connectie Bluetooth voor het gebruik van een handenvrije telefoon en de radio, een Aux-in connector, stemherkenning, een SMS-lezer en een systeem DAB om radio te luisteren in digitale kwaliteit. De twee versies (6.5'' en 5'') van het systeem Uconnect werden ontwikkeld met premium-partners zoals Harman, Here Auto (6.5'') en Continental (5''). Op de nieuwe Giulietta debuteert eveneens het nieuwe systeem Uconnect LIVE, dat ervoor zorgt verbonden te blijven met zijn smartphone tijdens het rijden.

Door het downloaden van een gratis applicatie van de App Store of Google Play Store via de smartphone, laat Uconnect LIVE toe muziek te beluisteren in ‘streaming' via Deezer en TuneIn, zich geïnformeerd te houden via Reuters, over een verbonden navigatie TomTom Live te beschikken, of nog in contact te blijven via de sociale media Facebook Check-In en Twitter. De auto kan nog op een meer ecologische manier worden gebruikt dankzij applicaties van systemen eco:Drive en my:Car.

Een andere belangrijke nieuwigheid van dit systeem op de nieuwe Giulietta is de exclusieve dienst Alfa Performance specifiek ontworpen voor een optimaal rijplezier. Hier beschikt men over een volledige waaier van digitale instrumenten, de bestuurder kan alle parameters van zijn voertuig controleren, de prestaties van zijn voertuig controleren, door middel van specifieke parameters (die op een digitale manier op het centrale scherm verschijnen) en eveneens over statistische gegevens beschikken via de smartphone (of op het digitale scherm van het voertuig), alsook over raadgevingen in real-time te beschikken in verband met de rijstijl. Deze dienst is beschikbaar via het systeem Uconnect 6.5'' Radio Nav Live.

De nieuwe Alfa Romeo Giulietta is beschikbaar in België en het Groothertogdom Luxemburg vanaf 19 maart 2016. De prijzen en de versies voor de Belux-markt zullen binnenkort worden bekendgemaakt.

Copyright by alfaromeopress.be