click here Fiat

Fiat 500 familie 3 miljoen keer verkocht in Europa

 

Lees meer...

 

Alfa Romeo, het merk dat de allereerste Grand Prix èn het eerste F1 seizoen ooit won, brengt hulde aan de meest prestigieuze autosport ter wereld. De 1000ste F1 Grand Prix vindt 14 april plaats in China.

Lees meer...

Een bijzonder cadeau voor de 60-jarige Fiat 500: de 10-jarige nieuwe 500 is nu twee miljoen keer verkocht. Zijn voorganger uit 1957 is in 50 jaar vier miljoen maal 'over de toonbank' gegaan.

Lees meer...

Alfa Romeo op het Internationale Autosalon van Genève 2017

Alfa Romeo-auto's oefenen met hun Italiaanse stijl al meer dan een eeuw een unieke aantrekkingskracht uit en, eens aan boord en met draaiende motor, kunnen bestuurders ten volle genieten van hun verfijnde technologie en hun ongeëvenaard rijgedrag op alle soorten wegdek en in alle weersomstandigheden.

Lees meer...

New JEEP Compass

Het is officieel: de productie van de nieuwe Compass ging van start in de Jeep-fabriek in Goiana, in de Braziliaanse deelstaat Pernambuco

Lees meer...

Jeep Renegade Downtown

Het stadsleven was de inspiratiebron van de speciale serie Renegade Downtown, een nieuwe versie van het meest compacte Jeep®-model en beschikbaar in de showrooms vanaf september 2016. Nieuwe speciale serie « Downtown » ontwikkeld voor de Jeep® Renegade

Lees meer...

Twee Italiaanse legendes brengen de Fiat 500 Riva voort

Fiat en Riva sloegen de handen ineen en ontwikkelde samen de 500 Riva. De speciale uitvoering is extra stijlvol door veel aandacht te besteden aan details.De exterieurkleur "Evening Blue" van de mytische boten Aquariva Super en Aquarama is exclusief verkrijgbaar op de 500 Riva. Hetzelfde soort herkenbare Riva-elegantie is binnenin te vinden waar het centrale deel van het dashboard is uitgevoerd in mahoniehout.

Lees meer...

Het nieuwe 595-gamma: pure Abarth spirit! 

Na de lancering van de Abarth 124 spider is het tijd voor de evolutie van het Abarth-icoon, dat sinds 2008 wereldwijd een brede schare fans heeft opgebouwd.
Hij is verkrijgbaar als berline en cabriolet en het gamma telt drie uitrustingsniveaus die overeenstemmen met de drie vermogens- en tuningniveaus: de 595, 595 Turismo en 595 Competizione.

Lees meer...

Nieuwe Alfa Romeo Giulietta

Familie-feeling : het design van de nieuwe Giulietta is thans in lijn met dit van de nieuwe Alfa Romeo Giulia.
Nog sportiever : nieuwe esthetische details en het nieuwe pack Veloce beschikbaar op alle versies benzine en diesel.

Lees meer...

De Fiat 124 Spider is terug! 

Bij de lancering zijn er drie versies verkrijgbaar: de "124 Spider", de "Lusso" en de exclusieve "Anniversary" in een beperkte serie van 124 stuks - die reeds allemaal verkocht zijn. 

Lees meer...

Autobest 2016: De Fiat Tipo overheerst in Europa 

Het nieuw model van Fiat wordt bekroond met de prijs Autobest 2016. Hij werd verkozen door een jury van 26 autojournalisten uit 26 Europese landen.
Met een totaal van 1.492 punten haalt de Fiat Tipo het van de andere vier finalisten: de nieuwe Opel Astra, de nieuwe Hyundai Tucson, de Honda HRV en de Mazda CX-3.

Lees meer...

De nieuwe Fiat TIPO

Naar de naam van de nieuwe berline van Fiat werd vol ongeduld uitgekeken. Een naam met historische grondslag werd gekozen voor de nieuwe drievolume berline die op het Salon van Istanbul werd onthuld als eerste hoofdstuk van het project Fiat Ægea.

Lees meer...

Versuz kiest Pagnotta als partner!

                       Afgelopen donderdag, 08/10/2015, werd onze samenwerking met Versuz Hasselt verder uitgebreid met de levering van deze
                       5  prachtvoertuigen.

Lees meer...

Alfa Romeo Experience day

Op zaterdag 05/09 was Ipanema Hasselt het decor voor een dag vol pure sportiviteit.
Binnen dit zomerse kader kon men plaatsnemen in de nu al legendarische 4C voor een testrit vol pure adrenaline. 

Lees meer...

Fiat 500L by IKKS

FCA Belgium en IKKS ontwerpen een nieuwe speciale serie: de Fiat « 500L by IKKS »
Vanaf heden beschikbaar bij de verdelers van het merk Fiat in België en het Groothertogdom Luxemburg

Lees meer...

Alfa Romeo 4C Spider

De prestatiegerichte cockpit in open lucht van de volledig nieuwe Alfa Romeo 4C Spider en de proporties van een auto met midden-motor steunen op meer dan 100 jaar baanbrekend en functioneel Italiaans design

Lees meer...